Карактеристики

Енергетска класа: F
Годишна потрошувачка: 287 KW/h
Климатска класа: SN-T
Бучава: 42 dB
Нето зафатнина, вкупно: 379 l
Од тоа, фрижидерски дел: 276 l
BioFresh: 57 l
Замрзнувачки дел: 103 l
Бруто зафатнина, вкупно: 462 l
Од тоа, фрижидерски дел: 314 l
BioFresh: 66 l
Замрзнувачки дел: 148 l

Ракување и контрола

LCD дисплеј со дигитално прикажување на температура
Контрола на допир

Фрижидерски дел

0° C дел: BioFreshPlus
Начин на одмрзнување: автоматски
Начин на ладење:динамичко
Осветлување: LED

Замрзнувачки дел

Начин на ладење: NoFrost
Начин на одмрзнување: автоматски
Време на одржување на температура во случај на прекин на електрична енергија или дефект: 30 часа
Капацитет на замрзнување за 24h: 12 kg
Број на фиоки: 2
Осветлување: LED
Ледомат

Brand

Liebherr

Konstrukcija frizidera

FrenchDoor, Вграден

Proizvodaci

Liebherr

Sirina frizidera

75

Tip frizidera

Вграден