Карактеристики

Kласа на енергетска eфикасност : C
Енергетска потрошувачка за 24h: 1.917 KW/h
Климатска класа: 4
Бучава: 52 dB
Нето зафатнина: 422 l
Бруто зафатнина: 441 l

Ракување и контрола

Механичко управување

Фрижидерски дел

Одмрзнување: автоматско
Температурен опсег: 2°C до 12°C
Број на полици: 7
Од кои подесливи по висина: 6
Максимално оптеретување на полица: 45 kg

Дополнителни карактеристики

Страна на отворање на врата: на десна страна (можна промена)

Oprema frizidera

Механички команди

Sirina frizidera

60

Boja

Inox

Zapremina frizidera

449

Proizvodaci

Liebherr