Карактеристики

Енергетска класа: F
Годишна потрошувачка: 298 KW/h
Климатска класа: SN-T
Бучава: 37 dB
Нето зафатнина,вкупно: 217 l
Бруто зафатнина, вкупно: 248 l

Ракување и контрола

Дигитален приказ на температурата

Замрзнувачки дел

Начин на ладење: NoFrost
Начин на одмрзнување: автоматски
LED осветлување
Време на одржување на температтурата во случај на немање струја или дефект: 14 h
Капацитет на замрзнување за 24h: 18 kg
Број на фиоки: 9
Сад за мраз

Дополнителни карактеристики

Страна на отварање на вратата: на десна страна (можна е промена)
Начин на поставување на вратата: door-on-door

Konstrukcija frizidera

Вграден

Sirina zamrzivaca

57

Oprema zamrzivaca

Premium, Дигитален приказ на температурата

Zapremina zamrzivaca

217

Tehnologije fz

NoFrost

Ugradna visina korpusa

178

Proizvodaci

Liebherr

Tip frizidera

Вграден