Професионален Bain-marie на гас за комерцијална употреба

Произведен од нерѓосувачки челик AISI 304 18/10 хром/никел, сатиниран и полиран челик со дебелина 1 mm, заоблени ивици, хромирани детали со заден Splashback
Рачни команди класа IPX5
Длабочина на коритото 150 mm
Термостатска контрола

Одржување:
До сите елементи за време на сервисирањето може да се пристапи со отстранување на предната маска
Апаратот е опремен со подесливи ногарки по висина
Славина за испуштање на вода од предна страна

Težina 26 kg
Profi seria

Серија 60

Sirina aparata

40

Proizvodaci

Lotus