Професионален електричен шпорет за комерцијална употреба

Произведен од нерѓосувачки челик AISI 304 18/10 хром/никел, сатиниран и полиран челик со дебелина 1 mm, заоблени ивици, хромирани детали со заден Splashback
Рачни команди класа IPX5

Одржување:
На сите елементи за време на сервисирањето може да се пристапи со отстранување на предната маска
Апаратот е опремен со ногарки подесливи по висина

 

Težina 91 kg
Profi seria

Серија 60

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina aparata

80

Proizvodaci

Lotus