Професионален шпорет на гас за комерцијална употреба

Произведен од нерѓосувачки челик AISI 304 18/10 хром/никел, сатиниран и полиран челик со дебелина 1 mm, заоблени ивици, хромирани детали со заден Splashback
Рачни команди класа IPX5

Одржување:
До сите елементи за време на сервисирањето може да се пристапи со отстранување на предната маска
Апаратот е опремен со подесливи ногарки по висина
Апаратот се испорачува со два вида на вентили и за природен гас и за гас во боца кои се инсталираат по потреба.

Плоча за готвење

6 зони за готвење
Предна лево: 5,5 kW
Задна лево: 3,5 kW
Предна централан: 3,5 kW
Задна централна: 5,5 kW
Предна десно: 5,5 kW
Задна десно: 3,5 kW

Težina 106 kg
Profi seria

Серија 60

Broj kuvajucih mesta

6

Sirina aparata

100

Proizvodaci

Lotus