Професионален електричен шпорет за комерцијална употреба

Произведен од нерѓосувачки челик AISI 304 18/10 хром/никел, сатиниран и полиран челик со дебелина 1 mm, заоблени ивици, хромирани детали со заден Splashback
Рачни команди класа IPX5

Одржување:
До сите елементи за време на сервисирањето може да се пристапи со отстранување на предната маска
Апаратот е опремен со подесливи ногарки по висина

Мултифункционална електрична рерна: внатрешни димензии (Ш / Д / В) 64 /37 / 35
Димензии (Ш / Д / В во cm): 80 / 60 / 90
Inox врата

 

Težina 92 kg
Profi seria

Серија 60

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina aparata

80

Proizvodaci

Lotus