Професионален електричен шпорет за комерцијална употреба

Произведен од нерѓосувачки челик AISI 304 18/10 хром/никел, сатиниран и полиран челик со дебелина 1 mm, заоблени ивици, хромирани детали со заден Splashback
Рачни команди класа IPX5

Одржување:
На сите елементи за време на сервисирањето може да им се пристапи со отсранување на предната маска
Апаратот е опремен со ногарки подесливи по висина

Електричен шпорет со шест рингли и рерна со моќ 12,05 kW

Мултифункционална електрична рерна: внатрешни димензии (Ш / Д / В) 64 /37 / 35
Димензии (Ш / Д / В во cm): 100 / 60 / 90

Težina 92 kg
Profi seria

Серија 60

Broj kuvajucih mesta

6

Sirina aparata

100

Proizvodaci

Lotus