Комбинирани мануелни апарати за еспресо.
Еспресо апарати за кафе и капучино изработени од нерѓосувачки челик.
Групата за кафе,држачот за филтер и бојлерот од месинг,заради обезбедување на термичка стабилност.Компактни машини за еспресо и капучино како оние во кафич,но со вкус на дома.