*Апаратот на сликата е островска верзија на аспиратор. Постои и ѕидна верзија на апаратот.

Опис
E.ion технологија на прочистување на воздух
LED осветлување
Top fфилтер за маснотии кој се пере и заменува
Контрола на допир сензор за индикација на чистота на воздухот во просторијата во облик на зелен лист
Периметарско вшмукување околу каленото стакло
Комбиниран со Carbon.Zeo филтерот кој се регенерира

Ѕидна верзија 45 cm

Мотор и ракување:
450 m3воздух со 4 брзини на вшмукување
Филтери:
“Top” 235 x 245 mm
Carbon.Zeo филтер
Осветлување:
LED oсветлување 3 x 1.2 W 3200 K

Маса на апаратот: 26 kg

Островска верзија 45 cm

Мотор и ракување:
450 m3воздух со 4 брзини на вшмукување
Филтери:
“Top” 235 x 245 mm
Јаглен Zeo филтер
Осветлување:
LED oсветлување 4 x 1.2 W 3200 K

Тежина на апарат: 23 kg

Носачи

Опциска должина на кабел

Опциски прибор: Carbon.Zeo комбиниран филтер

Tip aspiratora

Ѕиден, Островски

Usisna aspiratora

450

Sirina aspiratora

45

Boja

Алуминиум, Титаниум

Falmec kolekcija

E.ion Систем

Proizvodaci

Falmec