Емајлиран челик

Завршна обработка: Слонова коска

Носачите на садови од лиено железо и емајлирани капаци за горилниците

Боја на рачките: стар месинг или во боја на челик

Електронско палење

Сигурносен вентил со ултра-брза термичка заштита

Горилници:

Мал горилник: 1 x 1.000 W

Полу-експрес: 2 x 1.750 W

Експрес: 1 x 2.700 W

Горилник со тројна круна: 1 x 3.500 W

Вкупна моќ: 10.700 W

Стандардно вградување:

Тип на изрез на работната површина: стандардно вградување

Димензии на плочата: 760 x 500 mm

Вградна длабочина: 35 mm

Изрез на работната површина: 560 x 480 mm

Додатоците 1 и 2 можат да се користат со овој модел на плоча.

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

76

Finish

Емајлиран челик

Boja

Слонова коска

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

Elettra, Elettra 5F colour