Нерѓосувачки челик: AISI 304

Завршна обработка: Брусен челик

Носачи на садови од лиено железо и емајлирани капаци за горилници

Електронско палење

Сигурносни вентили со ултра-брза термичка заштита

Горилници:

Мал горилник: 1 x 1.000 W

Полу-експресен: 2 x 1.750 W

Експресен: 1 x 2.700 W

Горилник со тројна круна: 1 x 3.500 W

Вкупна моќ: 10.700 W

Стандардно вградување:

Тип на изрез на работна површина: стандардно вградување

Димензии на плоча: 760 x 500 mm

Вградна длабочина: 35 mm

Изрез на работна површина: 560 x 480 mm

Додатоци 1 и 2 можат да се користат со овој модел на плоча.

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

76

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

Elettra