Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на коритото: 180 x 340 x 160 mm (висина)

Димензии на садоперот: 220 x 380 mm

Тип на изрез на работната површина: подградно вградување

Одвод на садоперот: 3,5 инчи

Tip ivice

Подграден

Dubina sudopere

16

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

30

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

KE, KE – R15

Proizvodaci

Foster