Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Gun Metal

Димензии на коритото: 400 x 400 x 195 mm (висина)

Димензии на садоперот: 440 x 440 mm

Тип на изрез на работната површина: подградно вградување

Одвод на садоперот: 3,5 инчи

T i Z додатоци може да се користат исклучиво само со L3 даска за сечење.

P2, T2, Z2 додатоци за садопер може да се користат исклучиво со N3 даска за сечење.

Tip ivice

Подграден

Dubina sudopere

19.5

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

45

Finish

Gun Metal

Boja

BlackSteel, Gunmetal

Eestetika foster

KE, KE – Gun Metal

Proizvodaci

Foster