Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на коритото: 450 x 400 x 195 mm (висина)

Димензии на садоперот: 486 x 436 mm

Тип на изрез на работната површина: подградно вградување

Одвод на садоперот: 3,5 инчи

T i Z додатоци може да се користат исклучиво само со L3 даска за сечење.

P2, T2, Z2 додатоци за садопер може да се користат исклучиво со N3 даска за сечење.

Tip ivice

Подграден

Dubina sudopere

19.5

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

60

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

KE, KE – R15

Proizvodaci

Foster