Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на едното корито: 710 x 400 x 210 mm (висина)

Димензии на садопер: 873 x 513 mm

Изрез на работната површина: 840 x 480 mm

Тип на изрез на работна површина: flat-edge

Одвод на садоперот: 3,5 инчи

P2, T2, Z2 додаток за садопер може да се користи исклучиво со N3 даска за сечење.

Tip ivice

SF Коса ивица, Standardna, Насаден

Dubina sudopere

21

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

80

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

KE

Proizvodaci

Foster