Завршна обработка: хромирана

Пречник на отворот за вградување на славината: Ø 35 mm

Димензии на постоље: 48 mm

Агол на ротација: 360°

Максимална дебелина на работната плоча: 40 mm

Керамички дискови

Вклучена зајакната плоча

Slavina

Без туш глава

Boja

Хром

Proizvodaci

Foster