Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на корито: 462 x 400 x 200 mm (висина)

Димензии на садопер: 510 x 500 mm

Изрез на работна површина:462 x 452 mm

Тип на изрез на работната површина: подградно вградување

Одвод на садоперот: 3,5 инчи

Tip ivice

Подграден

Dubina sudopere

20

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

60

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

Milano

Proizvodaci

Foster