Завршна обработка: боја злато

Пречник на отворот за вградување на славина: Ø 35 mm

Димензии на постоље: 50 mm

Агол на ротација: 360°

Максимална дебелина на работна плоча: 40 mm

Керамички дискови

Вклучена појачана плоча

Slavina

Без туш глава

Boja

Златна

Proizvodaci

Foster