Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на коритото: 27 x 40 cm (всина)

Димензии на садоперот: 320 x 505 mm

Тип на изрез на работната површина: подградно вградување

Одвод на садоперот: 3,5 инчи

Tip ivice

Подграден

Dubina sudopere

20

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

40

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

Quadra

Proizvodaci

Foster