Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на коритото: 71 x 40 x 19,5 cm (висина)

Димензии на садоперот: 750 x 440 mm

Тип на изрез на работната површина: подградно вградување

Одвод на садоперот: 3,5 инчи

Tip ivice

Подграден

Dubina sudopere

19.5

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

80

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

S4000, S4000 – R25

Proizvodaci

Foster