Нерѓосувачки челик: AISI 304

Завршна обработка: Брусен челик

Носачи на садови од лиено железо и емајлирани капаци за горилници

Електронско палење

Сигурносни вентили со ултра-брза термичка заштита

Горилници:

Мал горилник: 1 x 1.100 W

Полу-eкспресен: 2 x 1.750 W

Експресен: 1 x 3.000 W

Горилник со тројна круна: 1 x 3.800 W

Вкупна моќ: 11.400 W

Q4 ивици на плоча:

Тип на изрез на работна површина: Q4

Димензии на плоча: 920 x 520 mm

Вградна длабочина: 61 mm

Изрез на работната површина: 860 x 480 mm

Додаток 2 може да се користи со овој модел на плоча.

Порамнето вградување:

Тип на изрез на работна површина: flush-mount

Димензии на плоча: 920 x 520 mm

Вградна длабочина: 65 mm

Додаток 2 и 6 може да се користат со овој модел на плоча.

Моделот се испорачува со држач за Wok сад.

 

Tip ivice

Рамно вградување

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

92

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

S4000