Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на корито: 34 x 40 cm

Димензии на садопер: 390 x 450 mm

Тип на изрез на работна површина: flush-mount

Одвод на садопер: Space 3,5 инчи

P2 додатокот за садопер може да се користи исклучиво со N3 даската за сечење.

Tip ivice

Standardna, Насаден, Рамно вградување

Dubina sudopere

20

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

40

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

S4001

Proizvodaci

Foster