Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на коритото: 710 x 400 x 245 mm (висина)

Димензии на садоперот: 860 x 540 mm

Тип на изрез на работната површина: подградно вградување

Одвод на садоперот: автоматски Space 3,5 инчи

Tip ivice

Подграден

Dubina sudopere

24.5

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

90

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

Triplo Invaso

Proizvodaci

Foster