Карактеристики

Енергетска класа: G
Годишна потрошувачка: 160 KW/h
Климатска класа: SN-ST
Бучава: 31 dB(B)
Бруто зафатнина, вкупно: 195 l

Ракување и контрола

Дигитален LC дсплеј со команди на допир
Број на температурни зони: 2
Температура на винскиот кабинет: од 5°C до 20°C
Сигнал за известување за отворена врата: оптички и звучен
SoftSystem за затварање на вратата

Вински кабинет

Начин на ладење:динамичко
Максимален број на шишиња 0,75 l, тип Bordeaux: 51
Осветлување: LED осветлување
Број на полици: 6
Од тоа,со телескопски водилки на извлекување: 4
Стаклена врата

Дополнителни карактеристики

Страна на отворање на вратата: на десно (можна е промена на страната)

Težina 53 kg
Dimenzii 69,2 × 65,5 × 87,1 cm
Konstrukcija

Вграден

Sirina vinskog kabineta

57

Zapremina vinskogkabineta

195

No temp zone

2 темп. зони

Ugradna visina korpusa

122

Proizvodaci

Liebherr

Tip frizidera

Вграден