LIEBHERR ICNf 5103 Pureвградлив комбиниран фрижидер со EasyFresh технологија и NoFrost замрзнувач

Карактеристики

Енергетска класа: F
Годишна потрошувачка: 283 KW/h
Климатска класа: SN-ST
Бучава: 35 dB
Нето зафатнина, вкупно: 253 l
Од кои, фрижидерски дел: 183 l
Змрзнувачки дел: 70 l

Ракување и контрола

Дигитално прикажување на температура
Контрола на допир
Можност за инсталација на SmartDeviceBox уред

Фрижидерски дел

Начин на одмрзнување: автоматски
Начин на ладење:динамичко
Осветлување: LED плафонско осветлување
EasyFresh oддел
Број на полици во фрижидер: 4

Замрзнувачки дел

Начин на ладење: NoFrost
Време на одржување на температура во случај на прекин на електрична енергија или дефект: 9 h
Капацитет на замрзнување за 24h: 5 kg
Број на фиоки: 3

Дополнителни карактеристики

Страна на отварање на врата: на десна страна (можна е промена)
Начин на поставување на врата: door-on-door

Konstrukcija frizidera

Замрзнувач доле

Oprema frizidera

Pure, Дигитален приказ на температурата

Paket opreme

Pure

Sirina frizidera

57

Ugradna visina korpusa

178

Sirina korpusa sudopera

60

Strana otvaranja vrata

Можност за промена на страната, од лево кон десно

Teh ocuvanja namirni

EasyFresh

Tehnologija hladjenja

No Frost

Tehnologije fz

EasyFresh, NoFrost

Tip frizidera

Вграден

Voda i led

Без диспанзер

Zapremina frizidera

183

Zapremina zamrzivaca

70

Proizvodaci

Liebherr