Карактеристики

Енергетска класа: G
Годишна потрошувачка: 142 KW/h
Климатска класа: SN-ST
Бучава: 38 dB
Нето зафатнина, вкупно: 94 l
Бруто зафатнина, вкупно: 123 l

Ракување и контрола

Дигитален приказ на температурата
Контролни копчиња
Број на температурни зони: 2
Температура на винскиот кабинет: од 5°C до 20°C
Сигнал за известување за отворена врата: оптички и звучен

Вински кабинет

Начин на ладење:динамичко
Максимален број на шишиња 0,75 l, тип Bordeaux: 34
Осветлување: LED осветлување
Број на полици: 5
Од кои, со телескопски водилки на извлекување: 3
Стаклена врата

Дополнителни карактеристики

Страна на отварање на врата: на десно (можна е промена на страната)

Težina 53 kg
Dimenzii 69,2 × 65,5 × 87,1 cm
Konstrukcija

Подпултен

Sirina vinskog kabineta

60

Boja

Inox

Zapremina vinskogkabineta

94

No temp zone

2 темп. зони

Proizvodaci

Liebherr

Tip frizidera

Вграден