LIEBHERR WTes 5872 Vinidorвински кабинет со 3 независни температурни зони

Карактеристики

Енергетска класа: G
Годишна потрошувачка: 206KW/h
Климатска класа: SN-ST
Бучава: 35 dB(B)
Нето зафатнина, вкупно: 496 l
Бруто зафатнина, вкупно: 578 l

Ракување и контрола

LCD дисплеј
Контрола на допир
Број на температурни зони: 3
Температура на винскиот кабинет: од 5°C до 20°C
Сигнал за известување за отворена врата: оптички и звучен

Вински кабинет

Начин на ладење:динамичко
Максимален број на шишиња 0,75 l, тип Bordeaux: 178
Осветлување: LED осветлување
Број на полици: 13
Од кои, со телескопски водилки на извлекување: 10
Полица на преклопување за отворени шишиња и изложување: 1
Стаклена врата

Додатни карактеристики за LIEBHERR WTes 5872

Страна на отварање на врата: на десно (можна промена на страна)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Težina 141 kg
Dimenzii 82,9 × 75,9 × 198 cm
Konstrukcija

Слободностоечки

Sirina vinskog kabineta

70

Boja

Inox

Zapremina vinskogkabineta

496

Proizvodaci

Liebherr

Tip frizidera

Слободностоечки