LIEBHERR WTpes 5972 Vinidor – вински кабинет со 2 температурни зони погоден за одржување на отворени шишиња вино на температура за сервирање

Карактеристики

Енергетска класа: G
Годишна потрошувачка: 191 KW/h
Климатска класа: SN-ST
Бучава: 38 dB(C)
Нето зафатнина, вкупно: 516 l
Бруто зафатнина, вкупно: 593 l

Ракување и контрола

LCD дисплеј
Контрола на допир
Број на температурни зони: 2
Температура на винскиот кабинет: од 5°C до 20°C
Сигнал за известување за отворена врата: оптички и звучен

Вински кабинет LIEBHERR WTpes 5972 Vinidor

Начин на ладење:динамичко
Максимален број на шишиња 0,75 l, тип Bordeaux: 155
Осветлување: LED осветлување
Број на полици: 6
Од кои, со телескопски водилки на извлекување: 5
Стаклена врата

Дополнителни карактеристики

Страна на отворање на врата: на десно (можна е промена на страната)

Težina 133 kg
Dimenzii 82,9 × 75,9 × 198 cm
Konstrukcija

Слободностоечки

Sirina vinskog kabineta

70

Boja

Inox

Zapremina vinskogkabineta

516

Proizvodaci

Liebherr

Tip frizidera

Слободностоечки