Лавабо за пружање со висока задна страна е идеален избор за вградливи лавабоа за перење кои овозможуваат заштита на ѕидовите од прскање.

  • Завршната обработка е опторна на киселини и бази
  • Дизајниран да издржи тешки услови на користење
  • Гумени подлоги
  • Решетка од нерѓосувачки челик
  • Однапред направени отвори за фиксирање
  • Одвод од 1½ inča

Димензии: 510 x 380 x 230 x 535 mm

Tip ivice

Ѕидно

Boja

Бела

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Керамика

Proizvodaci

Shaws of Darwen