Smeg MID20CR еднорачна полу-професионална славина со туш глава

Завршна обработка: Хром/црна боја

Агол на ротација: 360°

Керамички дискови за заштеда на вода и енергија

Висина: 461 mm

Должина: 225 mm

Boja

Хром, Црна

Dizajn rerne

Модерен

Slavina

Со туш глава

Proizvodaci

Smeg