Лавабо за пружање со ниска задна страна е идеален избор за вградливи лавабоа за перење.

  • Завршната обработка е отпорна на киселини и бази.
  • Дизајниран да издржи тешки услови на користење
  • Гумени подлоги
  • Решетка од нерѓосувачки челик
  • Однапред изработени отвори за фиксирање
  • Одвод од 1½ inča
Димензии (mm)
A B C D E F
460 380 205 355 385 305
510 380 230 380 435 305
Tip ivice

Ѕидно

Boja

Бела

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Керамика

Proizvodaci

Shaws of Darwen