Classic Brindle 800 идеална е за подготовка на зеленчук на стандардни или островски плочи. Поседува едно квадратно корито и едно помало корито одвоени со преграден ѕид.

Содржи округол отвор за прелив и два отвори за одвод 3½ inča централно позиционирани со можност за поставување на сито и дробилка за отпад.

Димензии: 760 x 500 x 225 mm

Тежина: 40.00 kg

Tip ivice

Насаден, Подграден

Boja

Бела

Broj korita sudopere

1,5

Dubina sudopere

20

Materijal sudopere

Керамика

Sirina korpusa sudopera

76

Proizvodaci

Shaws of Darwen