Smeg Дробилка за отпадоци KITFD050

Smeg дробилка која ја ослободува кујната од нехигиенски органски отпад и ја одржува беспрекорно чиста.

Погодна за вградување во сите садопери со одвод од 3,5″.

Обавезно да се провери висината на одводната цевка во ѕидот и дали е обезбеден пад.

Proizvodaci

Smeg