Smeg SF6104TVS

Програми /Функции
Број на функции: 10
Функција на самочистење на рерната: Vapor Clean
Број на автоматски програми на печење: 50
Број на слободни места во меморијата за сопствени рецепти: 10
Останати функции: Количинско одмрзнување, Временско одмрзнување, Загревање чинии, Ферментација, Сабат

Ракување со рерната
Дисплеј и контрола: TFT колор екран на допир
Easyguide дисплеј
Број на јазици: 11

Опции
Опции за подесување на време: Одложен старт и автоматско подесување за крај на печењето
Звучен аларм за крај на печењето
Временски тајмер
Опција за печење со помала ангажирана ел.моќ енергија
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа
Останати опции: SmartCooking систем за прилагодување на програм на печење
Минимална температура: 30 °C
Максимална температура: 280 °C

Технички карактеристики
Материјал на внатрешноста: Ever clean емајл
Нето зафатнина на внатрешноста на рерната: 70 l.
Бруто зафатнина на рерната: 79 l.
Број на нивоа на печење: 5
Тип на носачи на преградите: Метални шини
Број на светилки: 2
Тип на светилки: Халогени
Моќ на светилките: 40 W
Светилките се уклучуваат со отварање на вратата на рерната
Внатрешноста на вратата на рерната потполно од стакло
Можност за вадење на внатрешниот дел на вратата на рерната
Грејачите се исклучуваат со отварање на вратата
Систем на ладење на рерната: со тангенцијален вентилатор
Врата на рерната: Ладна врата

Прибор со кој се испорачува рерната
Решетка со заден и страничен граничник: 1 парче
Емајлиран плех (20 mm): 2 парчиња
Длабок емајлиран плех (40 mm): 1 парче
Телескопски водилки за плехови

Приклучување на напон
Напон (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 3000 W
Осигурувач (A): 13 A
Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip rerne

Термовентилирачка

Estetika smeg

Linea

Konstrukcija rerne

Стандардна 60 x 60

Ciscenje rerne

Пиролитичко

Boja

Stopsol, Сива, Сребрена

Dizajn rerne

Модерен

Vrsta rerne

Електрична рерна

Proizvodaci

Smeg