Smeg SO4604M2PNR комбинирана рерна со микробранови и традиционален начин на подготовка на храната.

Дизајн:
Црна боја, бакарни детали

Програми /Функции
Број на функции: 15
Број на автоматски програми за печење: 150
Функција на самочистење на рерната: Vapor Clean
Број на слободни места во меморијата за сопствени рецепти: 10
Останати функции: Одржување топло,Временско одмрзнување,Одмрзнување по тежина, Загревање на чинии,Печење на камен ,Ферментација, Sabbath,Ражен, Air-Fry,Одмрзнување,Меко печење.

Ракување со рерната
Дисплеј: TFT графика,екран на допир во боја
Интуитивен дисплеј

Опции
Опции за подесување на време: Одложен старт и автоматско подесување за крај на печењето
Звучен аларм за крај на печењето
Временски тајмер
Печење со температурна сонда
Останати опции: Одржување на јадењета топли, Eco светло,Подесување на јазик,Дигитален приказ на време,Звучни сигнали,јачина на звук,Осветленост на екранот
Мулти-фазно готвење:Да,до 2 секвенци на готвење
Паметно готвење
Брзо пред-загревање
Минимална температура: 30 °C
Максимална температура: 250 °C

Технички карактеристики
Материјал на внатрешноста: Easy clean емајл
Нето зафатнина на внатрешноста на рерната: 40 l.
Број на нивоа на печење: 2
Тип на носачи на преградите: Метални шини
Број на светилки: 2
Тип на светилки: LED
Моќ на светилките: 40 W
Ладна врата: 4 стакла со 1 температурен дефлектор
Внатрешноста на вратата на рерната потполно од стакло
Можност за вадење на внатрешниот дел на вратата на рерната
Грејачите се исклучуваат со отварање на вратата
Систем на ладење на рерната:Тангецијално
SoftClose механизам за лесно затварање на вратата
SoftOpen механизам за лесно отварање на вратат

Прибор со кој се испорачува рерната
Хромирана полица: 1 парче
Грил решетка : 1 парче
Стакле плех: 1 парче
Телескопски водилки со целосно извлекување: 1 парче
Температурна сонда: Multipoint

Приклучување на напон
Напон (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 3000 W
Осигурувач (A): 13 A
Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Smeg SO4604M2PNR

Težina 36,3 kg
Dimenzii 68 × 63,5 × 53,5 cm
Boja

Црна

Ciscenje rerne

Vapor Clean

Vrsta rerne

Електрична рерна

Konstrukcija rerne

Компактна рерна 60 x 45

Odlike rerne

Темп. сонда

Tip rerne

Комбинирана со микробранови

Dizajn rerne

Модерен

Estetika smeg

Dolce Stil Novo

Proizvodaci

Smeg