Smeg SIM1864DGиндукциска плоча за готвење ширина 80 cm со 6 места за готвење

Дизајн
Нептун сива боја,стакло
Бела LED индикација
Eстетика Linea

Програми /Функции
Број на места за готвење: 6
Број на индукциски места за готвење: 6
Број на места за готвење со booster-и: 6
Број на флексибилни зони: 3
Број на нивоа за моќ на готвење: 9
Прекинувач за палење и гасење
Автоматска функција за одржување на јадењата топли
Автоматско исклучување

Управување
Начин на подесување: Контрола на допир,лизгачки сензорни копчиња

Опции
Електронски програмски часовник со функција исклучување и потсетник: 6
Звучен аларм за крај на готвењето
Индикатор за преостанато време
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа
Брзо бирање на нивоата за готвење
Режим за ограничување на потрошувачката на ел. енергија енергија во W

Зони за готвење
Предна лева – 2100 W – со booster 2500 W – со двоен booster 3000 W – 22.0 x 18.0 cm
Задна лева – 2100 W – со booster 2500 W – со двоен booster 3000 W – 22.0 x 18.0 cm
Предна централна – 2100 W – со booster 2500 W – со двоен booster 3000 W – 22.0 x 18.0 cm
Задна централна- 2100 W – со booster 2500 W – со двоен booster 3000 W – 22.0 x 18.0 cm
Предна десна – 2100 W – со booster 2500 W – со двоен booster 3000 W – 22.0 x 18.0 cm
Задна десна – 2100 W – со booster 2500 W – со двоен booster 3000 W – 22.0 x 18.0 cm
38.5 x 23.0 cm
38.5 x 23.0 cm
38.5 x 23.0 cm

Технички карактеристики
Автоматско подесување на пречникот на зоната за готвење соодветно на садот за готвење
Автоматско детектирање на садовите
Автоматско исклучување во случај на прегревање
Индикатор на преостаната топлина
Заштита од неправилна работа

Приклучување на напон
Монофазен приклучок (V): 220-240 V
Трофазен приклучок (V): 380-415 V
Приклучна моќ (W): 7400 W
Осигурувач(A): 33 A
Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Smeg SIM1864DG

Težina 18,2 kg
Dimenzii 62 × 100 × 11 cm
Tip ivice

Standardna, Рамно вградување

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Broj kuvajucih mesta

6

Sirina ploce

80

Boja

Neptun сива

Estetika smeg

Linea

Proizvodaci

Smeg