Smeg SIM1964DGиндукциска плотна за готвење со ширина 90 cm со 6 места за готвење

Дизајн
Нептун сива боја,стакло
Бела LED индикација
Естетика Linea

Програми /Функции
Број на зони за готвење: 6
Број на индукциски зони за готвење: 6
Број на зони за готвење со booster-и: 6
Број на флексибилни зони: 3
Број на нивоа за моќ на готвење: 9
Прекинувач за палење и гасење
Автоматска функција за одржување на јадењата топли
Автоматско исклучување

Ракување
Начин на подесување: Контрола на допир,лизгачки сензорни копчиња

Опции
Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетник : 6
Звучен аларм за крај на готвењето
Индикатор за преостанато време
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа
Брзо бирање на нивоата за готвење
Режим за ограничување на потрошувачката на ел.енергија. енергија во W

Зони на готвење
Предна лева – 2100 W – со booster 2500 W двоен booster 3000 W – 22.0 x 18.0 cm
Задна лева – 2100 W – со booster 2500 W -со двоен booster 3000 W – 22.0 x 18.0 cm
Предна централна – 2100 W – со booster 2500 W – со двоен booster 3000 W – 22.0 x 18.0 cm
Задна централна – 2100 W – со booster 2500 W – со двоен booster 3000 W – 22.0 x 18.0 cm
Предна десна – 2100 W – со booster 2500 W – со двоен booster 3000 W – 22.0 x 18.0 cm
Задна десна – 2100 W – со booster 2500 W – со двоен booster 3000 W – 22.0 x 18.0 cm
38.5 x 23.0 cm
38.5 x 23.0 cm
38.5 x 23.0 cm

Технички карактеристики
Aвтоматско подесување на пречникот на зоната за готвење во склад со големината на садот за готвење
Автоматско детектирање на садовите
Автоматско исклучување во случај на прегревање
Индикатор на преостаната топлина
Заштита од неправилна работа

Приклучување на напон
Монофазен приклучок (V): 220-240 V
Трофазен приклучок (V): 380-415 V
Приклучна моќ (W): 11100 W
Осигурувач (A): 49 A
Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Smeg SIM1964DG

Težina 18,2 kg
Dimenzii 62 × 100 × 11 cm
Tip ivice

Standardna, Рамно вградување

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Broj kuvajucih mesta

6

Sirina ploce

90

Boja

Neptun сива

Estetika smeg

Linea

Proizvodaci

Smeg