Плоча за готвење

7 зони за готвење
Лево – гас – дупла- 4200 W
Предна лева- гас – 1000 W
Задна лева- гас – 2900 W
Предна централна- гас – 2900 W
Задна централна- гас – 1000 W
Предна десна- гас – полу-брза- 1800 W
Задна десна- гас – полу-брза- 1800 W
Мат црни емајлирани капачиња за горилниците
Сигурносен вентил
Една подлога од лиено железо за вок сад
Тип на горилниците: стандардни

Главна рерна

Бруто зафатнина: 70 l
Нето зафатнина: 61 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Електронско палење на гасните плочи
Електронски тајмер со почеток и крај на печењето
Звучен ааларм
Функција на самочистење: Vapor Clean
Вратата се отвара на страна
Температура на печење: од 50°C до 260°C
Осветлување: 1 халогена сијалица, моќ 40 W
Страничен метален носач за печење на 4 нивоа
Електричен грил
Внатрешното стакло се вади за чистење
Сигурносен вентил
Плех 40 mm длабочина: 1
Грил решетка: 1
Решеткаста полица со заден граничник: 2
Телескопски носачи: 1

Помошна рерна

Бруто зафатнина: 70 l
Нето зафатнина: 61 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Температура на печење: од 50°C до 260°C
Осветлување: 1 халогена сијалица, моќ 40 W
Страничен метален носач за печење на 4 нивоа
Електричен грил
Плех 40 mm длабочина: 1
Грил решетка: 1
Решеткаста полица со заден граничник: 2
Телескопски носачи: 1

Грил рерна

Бруто зафатнина: 41 l
Нето зафатнина 36 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Температура на печење: од 50°C до 260°C
Осветлување: 1 светилка, моќ 25 W
Електричен грил
Страничен метален носач за печење на 2 нивоа
Вратата се отвара на страна
Можност за гриловање во рерната со затворена врата

Фиока за одложување

Приклучување на напон

Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 37 A
Напон I: 220-240 V
Напон II: 380-415 V
Приклучна моќ: 8400 W
Приклучување на гас: 15600 W

Smeg TR4110X-1

Težina 128,1 kg
Dimenzii 60 × 110 × 90 cm
Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Sirina sporeta

110

Broj kuvajucih mesta

7

Boja

Inox

Estetika smeg

Victoria

Proizvodaci

Smeg