Плоча за готвење

5 зони за готвење
Предна лева – Гас – Брза – 2900 W
Задна лева- Гас – полу-брза- 1800 W
Централна – Гас – ултра брза (дупла) – 5000 W
Задна десна – Гас – полу-брза – 1800 W
Предна десна – Гас – 1000 W
Мат црни емајлирани капачиња за горилниците
Носачите на садовите од лиено железо
Сигурносен вентил
Една подлога од лиено железо за вок сад

Главна рерна

Бруто зафатнина: 129 l
Нето зафатнина: 115 l
Vapor clean систем на самочистење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој се одржува лесно
Број на полици: 5
Тајмер со почеток и крај на печењето
Внатрешното стакло се вади за чистење
Вратата на рерната со тројно стакло
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Електричен грил
тајмер
Звучен аларм
Температура на печење: од 50°C до 260°C

Прибор

Moka држач од лиено железо: 1
Широк плех: 2
Решеткаста преграда со заден граничник: 1
Горна хромирана полица: 1
Каталитички плочи: 3
Плех со длабочина 20 mm: 1
Плех со длабочина 40 mm: 1

Приклучување на напон

Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 14 A
Напон: 220-240 V
Приклучна моќ: 3200 W

Smeg TR90P2

Težina 97,4 kg
Dimenzii 60 × 90 × 90 cm
Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Sirina sporeta

90

Broj kuvajucih mesta

5

Boja

Крем

Estetika smeg

Victoria

Proizvodaci

Smeg