Smeg SF6101VNвентилирачка вградна рерна

Програми /Функции
Број на функции: 7
Функција на самочистење на рерната: Vapor Clean
Останати функции: Количинско одмрзнување,Временско одмрзнување, Ферментација, Šabat

Ракување со рерната
Дисплеј: LCD
Контролни рачки
Број на контролни рачки: 2

Опции
Опции за подесување на време: Одложен старт и автоматско подесување за крај на печењето
Звучен аларм за крај на печењето
Временски тајмер
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа
Минимална температура: 30 °C
Максимална температура: 250 °C

Технички карактеристики
Материјал на внатрешноста: Easy clean емајл
Нето зафатнина на внатрешноста на рерната: 70 l.
Бруто зафатнина на рерната: 79 l.
Број на нивоа на печење: 5
Тип на носачи на преградите: Метални шини
Број на светилки: 1
Тип на светилки: Халогени
Моќ на светилките: 40 W
Внатрешноста на вратата на рерната потполно од стакло
Можност за вадење на внатрешниот дел на вратата на рерната
Грејачите се исклучуваат со отварање на вратата
Систем на ладење на рерната: со тангенцијален вентилатор
Врата на рерната: Умерена температура

Прибор со кој се испорачува рерната
Грил решетка : 1 парче
Хромирана решетка: 1 парче
Длабок емајлиран плех (40 mm): 1 парче

Приклучување на напон
Напон (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 3000 W
Осигурувач (A): 13 A
Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Smeg SF6101VN

Težina 34,2 kg
Dimenzii 68 × 64,5 × 67 cm
Tip rerne

Термовентилирачка

Estetika smeg

Linea

Konstrukcija rerne

Стандардна 60 x 60

Ciscenje rerne

Vapor Clean

Boja

Црна

Dizajn rerne

Модерен

Vrsta rerne

Електрична рерна

Proizvodaci

Smeg