Дизајн

Нерѓосувачки челик,антрацит боја
Тип на загревање: движење на топло воздух

Програми /Функции

Одржување топло
Загревање јадења
Повторно загревање
Одмрзнување

Технички карактеристики

Механизам заотворање на вратата: Push-pull
Температура на загревање: од30 °C – 80 °C
Максимална дозволена тежина за загревање: 15 kg

Boja

Антрацит

Estetika smeg

Cortina

Proizvodaci

Smeg