Дизајн

Нерѓосувачки челик,крем боја
Тип на загревање: движење на топол воздух

Програми /Функции

Одржување топло
Загревање јадења
Повторно загревање
Одмрзнување

Технички карактеристики

Механизам на отворање на вратата: Push-pull
Температура на загревање: од 30 °C – 80 °C
Максимална дозволена тежина за загревање: 15 kg

Boja

Крем

Estetika smeg

Victoria

Proizvodaci

Smeg