Дизајн

EASYLINE

Управување

Електронско ракување
Број на програми: 3
Број корпи на саат : 60/30/20

Карактеристики

Димензии на корпи: 600×500 или 500×500 mm
Максимална висина на садовите за миење: 420 mm
Капацитет на резервоарот за миење: 22 L
Капацитет на бољерот: 8 L
Начин на дозирање на детергент за миење : Воден притисок
Начин на миење: Пумпа со “Soft Start” систем
Начин на дозирање на детергент: Пумпа за одвод и трофазен динамички филтер
Систем за предупредување на грешка
Автоматско миење на резервоарот при исфрлање на водата
Две прскалки за миење од нерѓосувачки челик AISI 304
Две прскалки за плакнење од нерѓосувачки челик AISI 304

Опрема

PB50D01– Корпа за садови, мах 18 парчиња Ø 250 mm
PB50G01 – Универзална корпа со рамно дно
PHOOS02 – Корпа за есцајг со 6 прегради

Технички податоци

Напон во V и вкупна приклучна моќ во KW: 400V 3N 50Hz / 10 kW
Нето тежина: 116 kg
Бруто тежина: 128 kg
Димензии ( ШxДxВ): 73,4 x 76,0 x 152,0/194,0 cm

Додатен прибор – опционо

PB50D01– Корпа за садови, мах 18 парчиња Ø 250 mm
PB50G01 – Универзална корпа со рамно дно
PHOOS01 – Корпа за есцајг
PHOOS02 – Корпа за есцајг со 6 прегради
WB50D01 – Жичана корпа за 18 садови Ø 250 mm и чинии за самопослужување
WB50G01 – Голема жичана корпа со рамно дно
WB50G02 – Жичена корпа со косо дно за чаши Ø max 90 mm
WB50G03 – Жичана корпа со косо дно за чаши Ø max 72 mm
WB50G04 – Жичана корпа со косо дно за чаши Ø max 120 mm
WB50T02 – Жичана корпа за 7 длабоки плехови за печење GN1/1 20mm
WH00S01 – Жичан додаток за чинии
WH00C01 – Додаток за шољи со косо дно

Broj korpi na sat
Dimenzije korpe mm
Maksimalna visina posude
Nacin doziranja sredstva
Nacin pranja posuda
Proizvodaci