Технички карактеристики

Класа на енергетска ефикасност: E

Годишна потрошувачка на електрична енергија: 139 kWh

Нето зафатнина на фрижидерскиот дел: 105 l

Нето зафатнина на делот за замрзнување: 17 l

Време на одмрзнување на фрижидерот: 8 часа

Капацитет на замрзнување: 2 Kg/h

Климатска класа: SN-T

Ниво на бучава: 37 dB(C)

Карактеристики на фрижидерскиот дел

Посебна полица за шишиња

Внатрешно LED осветлување

Број на проѕирни прегради на вратата: 1

Број на подесливи прегради на вратата: 1

Број на прегради за шишиња на вратата: 1

Прибор: држач за шишиња,сад за мраз

Димензии (В/Ш/Д) во cm: 97 x 54,5 x 63,2 (68 cm со рачката)

* Не е можна промена на страната на отварање на вратата

Konstrukcija frizidera

Слободностоечки

Sirina frizidera

55

Boja

Мултиколор

Strana otvaranja vrata

од лево кон десно

Zapremina frizidera

105

Zapremina zamrzivaca

13

Estetika smeg

50's Retro style

Proizvodaci

Smeg

Tip frizidera

Слободностоечки