Smeg FAB10RRD5мал фрижидер во Retro stil 50-ти

Технички карактеристики

Класа на енергетска ефикасност: E

Годишна потрошувачка на електрична енергија: 142 kWh

Нето зафатнина на фрижидерскиот дел : 105 l

Нето зафатнина на делот за замрзнување: 13 l

Време на одмрзнување на фрижидерот: 9 часа

Капацитет на замрзнување: 2 Kg/h

Климатска класа: SN-T

Ниво на бучава: 37 dB(A)

Карактеристики на фрижидерскиот дел

Внатрешно LED осветлување

Број на проѕирни прегради на вратата: 1

Број на подесливи прегради на вратата: 2

Број на садови за зеленчук и овошје: 1

Димензии (В/Ш/Д) во cm: 97 x 54,5 x 66 (70,1 cm со рачката)

* Не е можна промена на страната на отварање на вратата

Smeg FAB10RRD5

Konstrukcija frizidera

Слободностоечки

Sirina frizidera

55

Boja

Црвена

Strana otvaranja vrata

од лево кон десно

Zapremina frizidera

105

Zapremina zamrzivaca

13

Estetika smeg

50's Retro style

Proizvodaci

Smeg

Tip frizidera

Слободностоечки