Технички карактеристики

Класа на енергетска ефикасност: D

Годишна потрошувачка на електрична енергија: 130 kWh

Нето зафатнина на фрижидерскиот дел: 223 l

Нето зафатнина на замрзнувачкиот дел: 21 l

Бруто зафатнина на фрижидерскиот дел: 230 l

Бруто зафатнина на замрзнувачкиот дел: 26 l

Време на одмрзнување на фрижидерот: 12 часа

Капацитет на замрзнување: 2 Kg/h

Климатска класа: SN-T

Ниво на бучава: 38 dB(A)

Карактеристики на фрижидерскиот дел

Број на садови за зеленчук и овошје: 1

Број на по висина подесливи полици: 2

Посебна преграда за шишиња

Внатрешно LED осветлување

Број на проѕирни прегради на вратата: 1

Број на подесливи полици на вратата: 3

Број на прегради за шишиња на вратата: 1

Прибор:држач за шишиња, 2 лизгачи,вентилатор

Димензии

Висина: 150 cm

Ширина: 60,1 cm

Длабочина: 72,8 cm (со рачка 76,8 cm)

* Не е можна промена на страната на отварање на вратата

Konstrukcija frizidera

Слободностоечки

Sirina frizidera

60

Boja

Бела

Strana otvaranja vrata

од десно кон лево

Zapremina frizidera

223

Zapremina zamrzivaca

21

Estetika smeg

50's Retro style

Proizvodaci

Smeg

Tip frizidera

Слободностоечки