Технички карактеристики:

Класа на енергетска ефикасност: E

Годишна потрошувачка на електрична енергија: 265 kWh

Нето зафатнина на фрижидерскиот дел: 400 l

Нето зафатнина на замрзнувачкиот дел: 124 l

Време на одмрзнување на фрижидерот: 10 часа

Капацитет на замрзнување: 5 Kg/24h

Климатска класа: SN-T

Ниво на бучава: 44 dB(C)

Карактеристики на фрижидерскиот дел:

Број на фиоки за овошје и зеленчук : 2

Број на полици подесливи по висина: 3

Life Plus зона 0° C

Внатрешно LED осветлување

Број на проѕирни прегради на вратата: 1

Број на подесливи полици на вратата: 3

Број на прегради за шишиња на вратата: 1

Прибор: кутија за сирење, кутија за путер, кутија за јајца

Карактеристики на замрзнувачот:

Број на фиоки во замрзнувачот: 1

Број на полици во замрзнувачот: 1

Број на подесливи прегради на вратата: 2

Мануелен ледомат

Прекинувач за брзо замрзнување

Внатрешно LED oсветлување

Димензии на апаратот:

Висина: 187,2 cm

Ширина: 79,6 cm

Длабочина: 73,5 cm (со рачка за отварање на врата 78 cm)

* Не е можна промена на страната на отварање на вратата

Konstrukcija frizidera

Замрзнувач горе, Слободностоечки

Sirina frizidera

80

Boja

Крем

Strana otvaranja vrata

од лево кон десно

Tehnologije fz

NoFrost

Zapremina frizidera

351

Zapremina zamrzivaca

97

Estetika smeg

50's Retro style

Proizvodaci

Smeg

Tip frizidera

Слободностоечки