Технички карактеристики:

Класа на енергетска ефикасност: E

Годишна потрошувачка на електрична енергија: 265 kWh

Нето зафатнина на фрижидерскиот дел: 400 l

Нето зафатнина на делот за замрзнување: 124 l

Време на одмрзнување на фрижидерот: 10 часа

Капацитет на амрзнување: 5 Kg/24h

Климатска класа: SN-T

Ниво на бучава: 41 dB(C)

Карактеристики на фрижидерскиот дел:

Број на фиоки за овошје и зеленчук : 2

Број на полици подесливи по висина: 3

Life Plus zona 0° C

Внатрешно LED осветлување

Број на проѕирни прегради на вратата: 1

Број на подесливи полици на вратата: 3

Број на прегради за шишиња на вратата: 1

Прибор: кутија за сирење, кутија за путер, кутија за јаца

Карактеристики на замрзнувачот:

Број на фиоки во замрзнувачот: 1

Број на полици во замрзнувачот: 1

Број на подесливи прегради на вратата: 2

Мануелен ледомат

Прекинувач за брзо замрзнување

Внатрешно LED осветлување

Димензии на апаратот:

Висина: 187,2 cm

Ширина: 79,6 cm

Длабочина: 73,5 cm (со рачката за отворање на вратата 78 cm)

* Не е можна промена на страната на отварање на вратата

Konstrukcija frizidera

Замрзнувач горе, Слободностоечки

Sirina frizidera

80

Boja

Пастелно зелена

Strana otvaranja vrata

од лево кон десно

Tehnologije fz

NoFrost

Zapremina frizidera

400

Zapremina zamrzivaca

124

Estetika smeg

50's Retro style

Proizvodaci

Smeg

Tip frizidera

Слободностоечки