Smeg FAB5LCR5
Технички карактеристики

Kласа на енергетска ефикасност : D

Годишна потрошувачка на електрична енергија: 61 kWh

Бруто зафатнина на фрижидерскиот: 38 l

Нето зафатнина на фрижидерскиот дел: 34 l

Климатска класа: SN – T

Ниво на бучава: 40 dB(C)

Карактеристики на фрижидерскиот дел

Посебна полица за шишиња

Внатрешно LED осветлување

Број на проѕирни прегради на вратата: 1

Број на подесливи прегради на вратата: 1

Број на прегради за шишиња на вратата: 1

Прибор: сад за мраз

Димензии (В/Ш/Д) во cm: 72,5-74 (подеслива) x 40,4 x 50 (54 cm со рачката)

* Не е можна промена на страната на отварање на вратата

Konstrukcija frizidera

Слободностоечки

Sirina frizidera

40

Boja

Крем

Strana otvaranja vrata

од десно кон лево

Zapremina frizidera

32

Estetika smeg

50's Retro style

Proizvodaci

Smeg

Tip frizidera

Слободностоечки